Catwalk…

Så har då det konstiga inträffat att mina värde är helt normala… vilket säkert inte inträffat denna sida 1970-talet. Inte utan att man börjar undrar om de blandat ihop mina prover med någon annans 😉 … för med ett blodvärde på 131 (har aldrig varit över 122 tidigare)borde jag klättrat på väggarna, men det gör jag inte… faktum är att jag känner inte ens för det. Med normal sänka, lever- och njurvärden är jag väl att anses som kärnfrisk… endast CRPt var lite förhöjt, det låg på 6 (bör ligga under 5). Meeeeeeeeen… i stället var blodtrycket alldeles åt skogen med ett undertryck på 100 (/140)… vilket jag bör gå till vårdcentralen med 😦 .

Den här lilla doktorn kände och klämde på hela mig, så jag höll på att åka på parkeringsböter på kuppen… hade betalat för två timmar, precis som jag brukar – och då brukar jag hinna köpa och konsumera både räkmacka & kaffe i cafeterian – men det gick nästan tjugo minuter över utsatt tid innan jag ens var ner i kafeterian igen.                      Hon hade också en massa idéer, tex att jag borde sluta äta korticon och börja träna! Att jag INTE vill sluta med kortisonet är en sak, en sak som är väldigt svår för mig att motivera… när mina värde plötsligt ser ut som de gör. Det slutade med att jag gick med på en nertrappningsplan 😦  … som sannolikt kommer att orsaka både huvudvärk och illamående. Träning? Tja, den är i Karlskrona. Det tyckte hon inte var något problem… men det tycker jag 😦 . Känner inte det minsta för att lägga två timmar på att bara ta mig dit och hem igen…

Nåja, från detta till något helt annat… fick ett mail från Zooplus.dk häromdagen. Klätterställningen som står högst på önskelistan är slutsåld, men nytt mail kommer OM de får in den igen i framtiden… plus en länk till en massa andra klösmöbler som jag inte vill ha. Det är JOY jag vill ha, och kommer inte att köpa något annat… punkt slut 🙂 … även om det gamla sett sina bästa dagar!

001kop               002

Att det inte är några gardiner i fönstret bakom klätterställningen beror inte på att jag inte gillar gardiner – för det gör jag – , utan för att somliga i hushållet har fått det där med gardinstänger – och vad de används till! – om bakfoten. De tror att de är till för att något korpolenta kattherrar ska kunna träna balansen… och begriper inte alls meningen med att jag envisas med att hänga upp tygskynke på dem 😉 . Kan meddela att de böjs på mitten och har gjort sitt… stängerna alltså, inte katterna ;-(

Tyvärr är det inte inne med mormorsstänger just nu, så det finns inga färdiga att köpa… men problem är till för att lösas 🙂 .

001

”Taket ska höjas och golvet sänkas… för här ska den nya catwalken fram 🙂  ”

Det här inlägget postades i Katter, Reumatism, Tecknat :-). Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s