Hej, mitt vinterland…

Förra fredagen – 25 januari – så gick jag med kameran på Slottsudden! Klick, klick… kameran på Slottsudden. Vindstilla, solsken och minus åtta… och hade någon då sagt till mig att det var fem plus så hade jag trott på hen rakt av 🙂 .

???????????????????????????????

Tycker inte om vintern, men där och då var jag beredd att tänka om… torr knarrig snö är faktiskt helt ok, även om det blir lite ”sladdrigt i spåren”, läs trottoaren (som Vinterstudion säger) och jag höll på att tänka om när det gäller vintern! Det var ju en helt ok årstid… att jag inte fattat det tidigare.

024kop              029kop

”Parkbänk” för långbenta… eller utkiksbänk för kortbenta? Välj själv…     Borde förstås skriva vem som konsturerat dessa, men jag vet inte… men misstänker att Nilssons Stenhuggeri är inblandad i ”parkbänken”. Har dock försökt goggla fram namnen, men utan att lyckas. Någon som vet?

040kop

Konstverk på Slottsudden i all ära, men där finns något som är minst lika populärt… nämligen fåglar. Måsfåglar, kråkfåglar och änder möter skränande besökarna (nästan lite läskigt när gräsänderna flyger rakt mot en, om jag ska vara ärlig).

030kop         032kop

Denna fredagen – 1 februari – så gick jag INTE med kameran på Slottsudden! Klick, klick… INTE med kameran på Slottsudden. Efter att det varit i genomsnitt tio grader varmare, regn och halv storm i den gångna veckan, så var snön ett minne blott…

???????????????????????????????

… trodde jag, och våren på G! Ha, i morse var den tillbaka 😦  …

Annonser
Det här inlägget postades i Sölvesborg..., Väder / oväder. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s