Tjänat grova pengar…

Investera sig ur lågkonjunkturen ska man göra, har jag hört.                         Därför investerades i 60 kg kattsand och 64 st tetror med mjuk mat från zooplus.dk till kattsen i går kväll. Tålmodigt inväntades måndagskvällen för att skicka iväg beställningen, pga att då dyker paketen förhoppningsvis upp här på fredag… vilket är min lediga dag.                                                                                                                                                          So fare so good, vad jag glömde var att det är röd dag på torsdag… så där sprack nog min önskan och uträkning om fredagsleverans 😦 .

Nåja! Money money must be funny…                                                                               Kattsanden går på 480 danska kronor… eller ca 520 svenska. 60 kg sand (av annat märke) kostar ca 1200 över disk. En liten nätt vinst på drygt 650… men på mjukmaten är vinsten dock ”bara” ca 100 kronor. Man behöver inte vara ett mattesnille för att se att jag tjänat 750 kronor… inte helt fel när man varit sjukskriven halva (nåja!) våren, och ekonomin är därefter.

Den enes bröd, den andres död…                                                                                  plötsligt har jag pengar till iallafall ett av de 50cm x 50cm x 50cm akvarium som JPN Discus nu säljer ut på blocket: http://www.blocket.se/blekinge/Akvarium_discus_lekpar_tillbehor_filter_alu_46145038.htm?ca=22&w=1

Hm, låt se… om jag dubblerar beställningen…                                                                 så tjänar jag rent teoretiskt 1500 kronor i stället. Låter bra, tycker jag 😀 …

(fast å andra sidan – om jag ska vara riktigt riktigt ärlig – så har jag ju inte ens de där 750 kronorna i börsen i dag… men väl på sikt, typ!)

Det här inlägget postades i Akvariumen..., Katter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tjänat grova pengar…

  1. Gunvor Persson skriver:

    En vecka tog det innan det första paket anländ, och i vanlig ordning var jag inte hemma 😦 .
    Paket två och tre stod på min trappa när jag kom från jobbet idag 🙂 .
    En vänlig paketlevererare har lämnat det där, UTAN att jag behövde signera…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s