“Taket ska höjas och golvet sänkas… för här ska den nya catwalken fram ”

Nåja, kanske inte riktigt… men nästan 🙂 .

JAG ville ha en gardinstång som kattsen inte kunde knäcka, och kattsen (eller om det nu var jag?) ville ha en catwalk… som inte böjdes på mitten när de promenerade på den (så långt var vi rörande överens skulle man kunna säga). Frågan var bara HUR den skulle se ut, men på den punkten knep kattsen käft… 001Så här kanske… typ 🙂 .

—– ¤ —– ¤ —– ¤ —– ¤ —– ¤ —–

En låååång bräda inhandlades för ändamålet… kul, tyckte Brödraskapet – med kung LilleMannen i täten! – och satte genast igång att träna på den. Träna? Vi träna balansen… människa, vad tror du om oss?!? Vad VI hört, så var det DU som skulle träna balansen! Vi UNDERSÖKTE den, fattar DU väl…                                                                                              Vi kan gå på en 20 cm bred planka i sömnen om det skulle behövas, men vi måste givetvis inspektera vad det var för något DU släpat in i vårt hus, och som nu låg där på tväre mellan soffan och bordet. Luktade konstigt gjorden den ju oxå 😉 …

008kop

Sen tänkte människan – så hennes raka hår närapå blev krulligt! – , och en ritning började ta form på papperet. Jodå, hon visste precis hur det skulle se ut i hennes skalle – påstod hon! – … men att förmedla den bilden med mått och allt till ”utföraren” var inte det lättaste, muttrade hon…

Tror ni hon frågade OSS? Nädå, en vacker dag var vår genväg mellan soffan och bordet bara borta… bara så där BORTA som människans glasögon kan vara tidigt på morgonen när vi håller på att svälta ihjäl!!!

—– ¤ —– ¤ —– ¤ —– ¤ —– ¤ —–

Vill ni veta en hemlis om oss? Inte? Lika bra vi säger det själv, annars sladdrar vår tvåbenta betjänt som också bor här… vi tycker inte om när besökare till henne ringer på dörren! Då försvinner vi fortare än en avlöningen!

Inte för vi vet vad en avlöning är, men vi vet hur man rivstartar på laminaten. Det brukar resultera i nytt vatten i vattenskålen… när människan väl hittar den igen – skålen, alltså… för vattnet på golvet brukar hon hitta direkt. Begriper inte varför hon blir så sur av lite vatten mellan tårna… för lite vatten har väl ingen dött av 😉 …

Nå, in stövlade TVÅ tvåbeningar med en massa bröte… och en borrmaskin. Tror ni VI stannar kvar då… vem vet, den kan ju vara livsfarlig. Och klättrade på våra väggar gjorde de… UTAN att vår betjänt skällde ett dugg på dem, trots att hon brukar snacka om vikten av värdegrunden (vad nu det är).

???????????????????????????????

Fast det tog inte många minuter efter borrmaskin tystnat, INNAN nyfikenheten gjorde att vi måste ta reda på vad de ställt till med…

                     Kopia av 010     Kopia av 015                                         What is this… typ???

                    ???????????????????????????????     ???????????????????????????????                                       Nåja, inte så tokigt tänkt… för att vara av en människa 😉 .

Vi var nöjda, men tror ni hon var nöjd? Nädå… nu skulle hon ha gardiner! Suck…

Dubbelsuck… hade vi vetat hur sur hon skulle bli när hon inte hittade asken med knappnålarna, så hade hon inte fått några… så ni bara vet det!

025

Varför i he…te är köpegardiner 240 cm långa? Hur många hus / lägenheter har två och en halv meter upp till överkanten av fönstren???

Nå, vi fick vår catwalk… så det är väl inte mer än rättvist att hon får hänga gardiner i den 😉 …

                  ???????????????????????????????       ???????????????????????????????                                 Eller vad tycker ni….

???????????????????????????????

Annonser
Det här inlägget postades i Katter, Tecknat :-) och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till “Taket ska höjas och golvet sänkas… för här ska den nya catwalken fram ”

 1. Camilla skriver:

  Hahaha!! Är det ”Karamellen” som är den röda? Verkar i alla fall trivas bra uppe på hyllan! 😀 Du beskriver katternas tankar så bra, för det ser verkligen ut som de tänker skit om oss människor jämnt och ständigt och ifrågasätter oss när vi har åsikter om deras beteenden. Men goa är de i alla fall!

  Gilla

 2. Gunvor Persson skriver:

  Jepp, Karamellen är den röda 🙂 .
  Nästan ingen har sett honom… för han försvinner FORTARE än en avlöning (säger inte lite det).

  Gilla

 3. sputnik56 skriver:

  Söta katter

  Gilla

 4. 70pluss skriver:

  Det blev ju jättebra!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s