… och La(r)ge var förstås inte hemma!

Åkt tur o retur till Karlskrona i dag… för att prova ut en knäortos – dvs, ett knäskydd – som som ska hindra min lagade och lappade knäskål från att luxera = hoppa ur led.

Att den luxerar har ortopeden i Karlshamn + säljarna av den inopererade kopplade protesen kommit fram till, och då är det så. Punkt!

Resultatet av en luxerad knäskål blir att man inte kan använda lårmuskeln som man ska för att sträcka benet… vilket skulle vara anledningen till att jag fortfarande saknar 45 grader för att få benet rakt.

Jag tror inte att det är vad som händer i mitt knä… och vad värre var, C (jodå… för rättvisans skull kallar jag även hen för C 😉 ) på ortoped tekniska i Karlskrona svor rakt ut vid åsynen av mitt sneda knä; ” -Det kommer inte att hjälpa med en ortos, detta är ett fall för ortopeden! ”.
Hen trodde inte jag skulle bli hjälpt av en ortos lik den på bilden från googel. Men here we go…

knä5

Medium och Extra large hade de hemma… men ingen av dem passade, så det blir till att vänta på leverans från Mr Postman, eftersom La(r)ge skulle skickas till mig 🙂 …

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Blekinge, Blogg, Knä..., Knäplastik, Reumatism, Sölvesborg..., Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s