Patientjournalen uppdaterad…

… på dagen tre månader efter jag var på ortopeden i Karlshamn.

—————————–

fb6

”Ses här tillsammans med kollega … som var med under operationen. Vi har ju inför besöket haft diskussioner både med representant från firman som var med vid operationen samt erfaren representant … …
.
Patienten har också fått sin patellastabiliserande ortos och tycker inte att detta har gett tillräcklig effekt. Har egentligen inte besvärats av någon värk.
Gångförmågan är bättre än innan operationen, men svårigheter nu att resa sig, måste själv reponera leden i gott läge.

Turligt nog så fick hon ett mycket snart besök till Lund och har varit där vid 1 tillfälle. Enligt patient så kliade man sig i huvudet och hade ingen aning om vad som var fel. Hon ska därför åter för nya bilder, troligen i genomlysning. Man ska också diskutera fallet i grupp nere i Lund.
Vi beklagar för patienten att hon har fått en så dålig funktion. Tyvärr har vi ingen riktig förklaring till varför detta bekymmer uppstod. Hon verkar dock omhändertagen i Lund och har ju där blivit snabbt handlagd efter jag skickade remiss. Tills vidare inget planerat återbesök utan vi får avvakta vad Lund tycker.”


Jo, de beklagade… men gav också en förklaring till varför det blivit som det blev, men DET skrev de inte i journalen…

Det ”roliga” är att det är inskrivet på datumet när jag var där – dvs den 18 maj -… och inte idag den 18 augusti när det skrevs in, vilket gör att det ser snyggt ut i journalen 😉 .

 

Det här inlägget postades i Blekinge, Knä..., Knäplastik, Sölvesborg..., Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s