Vecka 21… femtionio, femtiotio, femtioelva

Vänster ben är nu 48 cm i omkrets… medan höger ben fortfarande är 52.

Trampar nu 4400 varv (uppdelat i 1100 varv x 4) x 2 varje dag… utan att jag kan säga att varken knäet eller konditionen blivit ett dugg bättre.

På to do-listan: Ska försöka få tag i kommunens arbetsterapeut eller sjukgymnast för att utreda om det finns gåbord med större hjul och någon form av broms… som är möjligt att använda utanför på gatan i stället… för att gå tio meter, vända – passera två trösklar – gå tio meter inomhus osv, är mest bara krångligt och kräver en massa tankeverksamhet bara för att inte gåbordet ska hugga fast någonstans.

IMG_9926

Vackert är det inte, men vem bryr sig…  jag kan sträcka det och hålla det rakt, vilket är förutsättningen för att det kanske ska kunna bli bra i framtiden. Det är resultatet av en operation på ortopeden i Lund i november 2016 (för enligt ortopeden i Karlshamn den 18 maj 2016 skulle knäet inte gå att träna rakt igen, och en ny operation kunde göra det ännu sämre… tur jag inte nöjde mig med det svaret).

———————————————–

Trampcykel är helt manuell, så jag sitter och rabbelräknar drygt två timmar varje dag, vilket har gjort att jag numer kommer på mig själv med att jag dessutom räkna när jag äter, är på toa, åker färdtjänst, tittar på TV, mm…

PS: Provade armcykeln på Valje Hälsan för första gången i veckan.
Den är oxå helt manuell – så man får räkna varv själv -… men vad värre var, är att den högg en gång per varv med en hög smäll, så någon jämn rytm i vevandet blev det inte… men det är väl bättre än inget antar jag (inte utan att jag saknar den som fanns på specialist rehab i Karlshamn).

Det här inlägget postades i Allmänt, Blekinge, Knä..., Knäplastik, Reumatism, Sölvesborg..., Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s