Vecka 33 och 34… inget nytt under solen

… mer än att jag varit på vårdcentralen och tagit EKG – som ortopeden önskade – … och när jag nu ändå var där, så kollades även blodtrycket. 140/90 visade det…

Jag har fått och fyllt i – och skickat! – en ”samtyckesblankett” till Sölvesborgs kommun, eftersom de från och med 2017 gör en stor hälsosatsning på sjukskriva medarbetare. Därigenom ger jag arbetsgivaren tillåtelse att se framförallt försäkringskassans anteckningar om min sjukskrivning.

Syftet med samtyckesblanketten är att inventera om jag som medarbetare fått det stöd som jag har rätt till, att arbetsgivaren tagit sitt fulla rehabiliteringsansvar och att Försäkringskassan samordnat mitt ärende på bästa sätt.

Målet är att optimera det stöd som arbetsgivaren kan ge mig för att komma åter i arbete.

knä12

Ok… ska bli spännande att se vad resultatet av det kan tänkas bli…

———————————–

Jag har oxå ringt och bokat tid hos ”Narkosbedömningen”… precis som det stod att jag skulle göra i kallelsen. Egentligen är det tänkt att man ska boka en besökstid… där man får chansen att fråga om allt man undrar över inför ingreppet.

Detta blir sjätte gången som jag ska bli ryggbedövad sedan sommaren 2014 – och jag antar att det går till på liknande sätt nu som då -, så vad fasiken ska jag fråga om? 

C på ortopeden tog för övrigt alla uppgifter ang bedövning när jag var där i maj månad. Nio gånger av tio blir jag ganska påverkade (hög puls, och ett blodtryck där övertrycket ligger runt 60… och inte så sällan även 39 graders feber) – och fyllesjuk i flera dagar – efter en ryggbedövning… vilket jag berättade för henne, och hon skulle skriva att bedövningen skulle sättas på samma sätt som i oktober 2015 (vilket är enda gången jag mått bra efter en operation).

Så det slutade med att jag enbart bokade en telefontid hos narkosbedömningen…

Det här inlägget postades i Allmänt, Blekinge, Blodtryck, Knä..., Sölvesborg..., Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s