Vecka 39… något lurt på gång?

Sjätte sinnet säger mig att det är något på gång över mitt huvud nu, efter telefon kontakt med C på vårdcentralen den 25 september… med anledning av att min sjukskrivning går ut den siste september.

Jag har oxå en besöks tid där den 9 oktober – pga intyget jag behöver om huruvida jag kan anses vara kapabel att framföra ett elektriskt fortskaffningsmedel på egen hand i trafiken -… men C ville att jag skulle försöka tidigarelägga den tiden, eftersom ett sjukintyg ska vara inne innan den 28 oktober. Undrar just vem som begärt det intyget?

Försäkringskassan, Sölvesborgs kommun… eller någon helt annan? Vem vet… inte jag!

Höger knä… drygt tre veckor efter senaste ingreppet.

Det här är nog femte gången – tror jag… börjar bli svårt att hålla reda på alla operationer – som knäet har varit öppet på samma ställe. Hade jag vetat säkert att det var sista gången, så skulle jag satt en tatuering på det föreställande en 25-30 cm lång dragkedja… för så långt är hela ärret (även om det senaste bara är 12 cm) 😉 .

————————————-

Känner fortfarande inget av varken knäet eller baksidan av höger lår, och har börjat trampa så smått på trampcykeln igen… och blivit varse hur det kuggar över i ländryggen vid varje varv. Det gör inte ont, men frågan är hur ”nyttigt” detta trampande är för ryggen, för det handlar ju om 4000 överkuggningar varje gång?

Vid sk släpcykling kuggar det däremot inte, så nu gör jag det i stället. Sanningen är att tre minuter släpcykling ”tar” bra mycket mer än en hel timme på vanligt vis, och ger både puls och brännande muskler…

Kan oxå konstatera att jag kan göra högre bäckenlyft numer… när jag inte känner av baksidan av låret. Peppar peppar ta i trä!

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Blekinge, Knä..., Sölvesborg..., Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s