Vecka 4… nytt gåbord

…  Alpha Advanced heter denna variant av gåbord för utomhus bruk som anlände den 26 januari 2018. ”Han” är en mycket smäckrare och lättare variant än den stora tunga Karl-Oskar som jag knappt orkade föra, än mindre hade händer för att kunna bromsa… som bara stod här och samlade damm, typ … mellan den 2 oktober och den 7 december, då arbetsterapeut T hämtade det.

gåbord alpha advantis

Denna har mindre hjul och vänder på en femöring, nästan… men framförallt var armstöden / handtagen – inklusive handbromsen – möjliga att ställa in i alla möjliga och omöjliga vinklar. Bromsen sitter i handtagen och är inte separata anordningar som på Karl-Oskar. Trycker jag handtagen i från mig fungerar de som en parkeringsbroms… drar jag dem däremot emot mig kan jag bromsa ”ekipaget” i tex en nerförsbacke.

knäbild

Försäkringskassan har dessutom beviljat mig 2010 kronor för fördyrande levnadskostnader i handikappersättning i månaden… vilket känns helt fucking sanslöst 😀 .

—————————————————-

Det behövs inte mer än så för att min avsomnade energi ska vakna 😀 !

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Blekinge, Knä..., Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s