… och andra sidan.

… kan jag bara bekräfta vad jag misstänkt det senaste halvåret. ”Facebook vänner” trycker på gilla knappen utan att ha en susning om vad det är de gillar!

Gårdagens blogg fick 13 gilla-markeringar på FB, men sanningen är att endast FEM av dem vet vad det var de gillade. Varför de övriga 8 gillade inlägget vet inte jag, men förhoppningsvis vet de det själv…

DSC01256 (4)

Egentligen borde jag lagt upp en bild på mina fötter här… eftersom jag ska på fotvård i dag, vilket inte är en dag för tidigt… jag var där senast i maj månad 2019.

Förr fick man fotvård (som reumatiker, diabetiker… ) var fjärde månad för ”läkare taxa” på högkostnads skyddet, men det är ändrat till två gånger om året numer…

————————————————————–

Å så kan jag meddela att priserna är ändrade vad gäller färdtjänst och sjukresor. Sjukresor har alltid kostat 60 kronor enkelresa… och det gör de fortfarande för Svensson, medan priset för samma sjukresa numer är 50 kronor, OM man har beviljad färdtjänst.

Lite som hotell Trivago, fast tvärt om… samma bilar och samma bokningscentral, men olika priser.

Detta orsakade viss förvirring på bussen, vem ska betala vad… och varför.

Det här inlägget postades i Allmänt, Blekinge, Facebook, Reumatism, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s