Årsmöte 2020 hos Sölvesborgs Släktforskarförening…

 … den 26 februari med räkmacka och Åsa-tårta… dessutom ”Gäss till dej” med Ole Sunnerfjell. Ole Sunnerfjell, som spelade och sjöng gamla slagdängor mellan årsmötet och förtäringen.

Foto: B-I G

Nytt – förutom sedvanliga val på årsmötet – var i år kommunens drogpolicy… som börjar gälla 2021, och gäller alla kommunens bidragsberättigade föreningar. Så under året ska alla föreningar omformulera kommunens förslag, så det passar den egna verksamheten…

————————————————-

Sölvesborgs kommunfullmäktige bestämde 9/9 2019 att samtliga bidragsberättigade föreningar ska ha en drogpolicy från 2021 för att erhålla bidrag.

”Vi vill redan nu uppmana er att under 2020 påbörja arbetet med att skapa er en egen drogpolicy, idrottsföreningar kan få stöttning av SISU Blekinge och övriga i samverkan med ett studieförbund om man vill.
Fritids-och kulturnämnden har antagit en Föreningspolicy – om alkohol, narkotika, doping och tobak. Om en förening inte har en egen drogpolicy kan man använda Sölvesborgs föreningspolicy.

Föreningar ska godkänna sin drogpolicy/ Sölvesborgs föreningspolicy vid varje årsmöte (från 2021) och se till att beslut finns med i årsmötesprotokollet.”

årsmöte20aFoto: B-I G

Det här inlägget postades i Allmänt, Blekinge, Sölvesborg..., Sölvesborgs Släktforskarförening, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s